Salarisadministratie

De regelgeving omtrent salarissen en vergoedingen kenmerkt zich door de veranderlijkheid en complexiteit daarvan. Als ondernemer is het vaak lastig om continu op de hoogte te zijn van deze regelgeving. Hierdoor gaan vaak fiscale voordelen verloren of wordt er juist onterecht gebruik gemaakt van bepaalde faciliteiten. Dit kan achteraf vervelende fiscale gevolgen hebben, waar u als ondernemer niet op zit te wachten.

Administratiekantoor Fatax B.V. beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie en is daarom dé geschikte partner om de salarisadministratie voor u te voeren.

Tijd besparen

Veel organisaties besteden nog veel tijd aan de afhandeling van administratieve zaken zoals muteren van loonvariabelen, afhandelen verlofaanvragen, printen en versturen van loonstroken en boeken van de loonjournaalposten. Wij zorgen voor een overzichtelijke, complete en geïntegreerde personeels- en salarisadministratie. Zelfs het versturen van loonstroken en jaaropgaven is niet meer nodig. Via een app kunnen de werknemers deze zelf oproepen. Dus niet meer printen, in envelop stoppen en postzegels plakken. Kopieën bewaren in ordners is verleden tijd.

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.