Diensten

Op deze pagina kunt u zien hoe Administratiekantoor Fatax B.V. u van dienst kan zijn. Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Financiële administratie

Voor u als ondernemer is het van belang dat u zich kunt concentreren op uw “core-business”. Het voeren van de financiële administratie zal daar over het algemeen geen deel van uitmaken.

Meer informatie

Fiscaal

Iedere belastingplichtige ondernemer krijgt ermee te maken: de periodieke uitnodiging, dan wel de herinnering, tot het doen van de aangifte omzetbelasting en loonheffing.

Meer informatie

Salarisadministratie

De regelgeving omtrent salarissen en vergoedingen kenmerkt zich door de veranderlijkheid en complexiteit daarvan. Als ondernemer is het vaak lastig om continu op de hoogte te zijn van deze regelgeving.

Meer informatie

P&O

Uw medewerkers zijn één van de belangrijkste pijlers van uw onderneming. Zij bepalen voor een groot deel uw bedrijfssucces. Administratiekantoor Fatax B.V. levert veel verschillende diensten op het gebied van P&O.

Meer informatie

Interim management

Heeft u behoefte aan een (tijdelijke) manager die een slecht renderend onderdeel van uw bedrijf weer rendabel maakt? Of bent u op zoek naar iemand die de bestaande processen van uw bedrijf analyseert en, waar nodig, aanbevelingen doet ter bevordering van de administratieve organisatie?

Meer informatie

Quikscan

Administratiekantoor Fatax B.V. beschikt over mensen die gespecialiseerd zijn in het maken van quickscans. Het aantal faillissementen neemt toe, waardoor de curator het steeds drukker krijgt.

Meer informatie